Kuijk Zaandam

 

 

download-php_ Escape to Capri resto 30772100

Besteksets, kindercouverts en accesoires

Besteksets

Verschillende bestekcassettes kunt u bij ons vinden maar uiteraard ook 1 of enkele stuks, voor iedereen wel een juist model!

Op deze pagina ziet u een kleine selectie van de bestek cassettes, bestekken en sets van WMF, Alessi en Auerhahn welke wij in de winkel hebben staan. Altijd tegen een juiste prijs voor de juiste kwaliteit. In onze online shop vind u de collectie, check deze snel hier!

Naast deze selectie  Bestek sets op deze pagina zijn er nog veel meer opties te vinden bij ons in de shop. Mocht u een nieuw model zoeken en deze kunt u niet vinden op de site, kom gerust langs en stel uw vraag. Zo is het mogelijk alle bestekken van Alessi voor u te bestellen.

Diverse bestekcassettes van WMF zijn inmiddels voorzien van Cromargan Protect ®. Het bestek Cromargan Protect ® is zeer resistent tegen elke vorm van slijtage. Na intensief onderzoek is WMF erin geslaagd om WMF Cromargan ® verder te verfijnen, zodat het 150 keer meer krasbestendig is dan roestvrij staal. Zelfs zwaar gebruik en frequent gebruik in de vaatwasser kunnen geen kwaad. Gepolijste oppervlakken blijven glanzend, gematteerde oppervlakken blijven mat. Krasbestendig bestek van WMF.

We helpen u graag.

Uiteraard zijn er ook vele kindercouverts en kinder cadeau sets verkrijgbaar. Dus zelfs bij een geboorte of verjaardag zijn er vele opties te vinden bij Kuijk!