Kuijk Zaandam

 

 

download-php_ Escape to Capri resto 30772100

Speciale pannen

Pannen in vele soorten en maten en uitvoeringen. echte specialiteiten pannen. Van roken, wokken, grillen en braden. Tot veel meer!

Pannen in vele soorten en maten en uitvoeringen. echte specialiteiten pannen. Van roken, wokken, grillen en braden. Tot veel meer!

Wauw wat is er toch een keus. Heerlijk genieten van de lekkerste gerechten zoals pasta of stomen. Kan met de vele stoom of pasta pannen. Maar zelfs het roken van gevogelte, vlees, fruit of zelfs kaas is zeer gemakkelijk met de optie rook pannen. En dan hebben we het nog niet eens over de vele verschillen smaken rookmot. Dit is een echte leuke kooktip!

Maar houd u ervan om heerlijk te braden of wokken, dan kunt u kiezen uit deze opties. Van RVS tot gietijzer. Dus strak of authentiek. Maar ook het bereiden grill gerechten of heerlijke mosselen en soepen kan met de fijne specialiteiten van bijvoorbeeld het merk Demeyere. Kijk bij ons voor pannen die u het hele jaar kunt gebruiken en veel worden gebruikt in diverse seizoenen.

Wat dacht u van gietijzeren fonduepan, die kunt u naast het fondue’en ook gebruiken voor bijv. op de bbq of voor sauzen. En een echte vispan is een must voor de meest lekkere delicate vissen. Samen genieten met de vele specialiteiten van Kuijk 😉