Kuijk Zaandam

 

 

43a9aca80ed23c51d1dc6ba647648d97 1 illy koffie bonen loft 9090-espresso-koffiemaker

Kitchen Aid keukenmachines

De keukenmachine die niet mag ontbreken!

De keukenmachine die niet mag ontbreken!

De degelijke en mooie keukenmachines van Kitchen Aid maken het hakken en mengen van diverse ingrediënten zeer gemakkelijk. Deze machines zijn ondertussen een legende, ze gaan langer mee dan je pensioen, en ze zijn de rest van je leven de beste hulp in de keuken.

Maar genieten van een heerlijk drankje gemaakt in de diverse blenders is ook een uitkomst. Dus ook voor fruit juicers en blenders bent u aan het juiste adres.

In vele kleuren zijn de Kitchen Aids leverbaar en zijn een eyecather in iedere keuken! Voor de huidige collectie en akties klik hier! Bij Kuijk Zaandam krijgt u de beste service op deze kitchen aid keukenmachines die er is. Niet dat er voor KitchenAid keukenmachines service nodig is. Vergelijk deze degelijke machines maar eens met de directe concurrenten en je weet dat dit echt kwaliteit is. Als je met de Artisan aan de slag bent geweest, en weet hoe sterk hij door volkoren brooddeeg mixt, hoe snel hij slagroom klopt en hoe goed hij een pasta kan uitrollen, ben je allang al verkocht.

Hieronder ziet u zomaar een tiental Kitchen Aid keukenmachines uit de webwinkel:

 

 • : Keukenmachine "Wit" Kitchen Aid Artisan - 499,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Van 649,00 VOOR 499,00. Het persoonlijke stempel van elke kok komt tot uitdrukking in de cratie van een bijzondere culinaire ervaring, een ervaring die een streling voor het oog is en alle zintuigen weet te prikkelen.

    • : Keukenmachine "Metaalchroom" Kitchen Aid Artisan - 499,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Van 649,00 Nu 499,00! Het persoonlijke stempel van elke kok komt tot uitdrukking in de cratie van een bijzondere culinaire ervaring, een ervaring die een streling voor het oog is en alle zintuigen weet te prikkelen.


 • : Roomijsmaker Kitchen Aid - 110,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Zelf uw eigen ijs maken.... het kan met de kitchen aid roomijsmaker. Met een beetje slagroom, yoghurt en heerlijk vers fruit heeft u met ongeveer 20 minuten heerlijk zelf gemaakt ijs tot 1,9 liter roomijs, sorbets of ijskoude traktaties en desserts. De vloeistof binnen de dubbele wanden van deze innovatieve vrieskom zorgt voor grondige, gelijkmatige bevriezing tijdens het totale mixproces.

 • : Keukenmachine "Tingrijs" Kitchen Aid Artisan - 499,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Van 679,00 Nu 579,00! Het persoonlijke stempel van elke kok komt tot uitdrukking in de cratie van een bijzondere culinaire ervaring, een ervaring die een streling voor het oog is en alle zintuigen weet te prikkelen.

 • : Pasta roller set/ basis set Kitchen Aid - 159,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Wilt u genieten van uw eigen gemaakte pasta...? Dat kan met deze basis set pasta maken van Kitchen Aid. Deze set bestaat uit 3 delen. Het eerste deel zorgt ervoor dat u het deeg mooi flexibel maakt. En uiteraard maakt u hierbij de geschikte dikte. Waarna u deze bladen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld lasagna.