Kuijk Zaandam

 

 

Prosecco/Wijn glas Ritzenhoff Truffel zwart kitchen aid mixer vario-triangle PIZZASTEEN

Koffiemachines

Espressisimo_WIT-brandbox_Y3

Illy capsules koffiemachines vanaf 109,00 euro. Leverbaar in diverse kleuren. Capsules kunt u bij ons in de shop of online bij ons vinden

Mocht u nu een koffiemachine zoeken voor bij u thuis of het bedrijf. Alles is mogelijk! Diverse modellen van JURA, Nivona, Illy en WMF zijn hiervoor geschikt. Koffiemachines van kwaliteit voor een echte goede kop.Alle onderhoudsmiddelen en diverse accessoires kunt u uiteraard ook bij ons vinden. Uiteraard zorgen wij voor de beste hulp en uitleg.Wij nemen uitgebreid de tijd om met u de koffiemachine te installeren.
Heerlijk genieten dus! En of u nu een volautomaat, cupmachine, snelfilter, koffie press, percolator, espressomachine of een senseo pad machine zoekt het kan allemaal. Kijk snel bij ons in de shop of online! Daarnaast vind u bij ons enkele WMF koffiemachine occasions voor aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie verwijs ik u naar de winkel of de onlineshop voor de modellen.

HIeronder vind u een impressie van de modellen, in onze online shop en in onze winkel vind u meer modellen en uitvoeringen!

 • : Koffiemachine Keizerrood - 399,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Genieten van een heerlijke kop koffie wie wilt dit nu niet. De prachtige machine in hoogwaardig gegoten metalen constructie gecombineerd met de kwaliteit van Nespresso koffie. Een verkoopsucces. Te bedienen in 6 verschillende koffie uitgaves van ristretto tot lungo!

 • : Jura E60 Piano Black +aktie pakket - 899,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Genieten van de lekkerste koffie, kan vanaf nu met deze E60 Piano Black. Door het nieuwe pulse extration process ontvangt u waar kofiegenot. Eenvoudige bediening voor espresso, koffie, cappuccino, melk of heet water. En een slim waterfilter. Tijdelijk met glazen melkbeker en 2 Latte Macchiato glazen! En een koffiepakket* ter waarde van 75,00 cadeau!

 • : 757 Cafe Romatica Spumatore Zwart - 749,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Met de One Touch "Spumatore" functie kunt u met een druk op een knop een bijzondere romige cappuccino of een heerlijke latte macchiato bereiden. Laat de kopjesverlichting een stukje elegantie toevoegen aan uw favoriete kopjes. Deze Nivona koffiemachine is te vergelijken met de 777, grootste verschil is de RVS voorzijde en chromen details. EXTRA *koffiepakket kado ter waarde van 79,00 Euro!

 • : Jura E6 Platina + aktie pakket - 949,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Genieten van de lekkerste koffie, kan vanaf nu met deze E6 Platina. Door het nieuwe pulse extration process ontvangt u waar kofiegenot. Eenvoudige bediening voor espresso, koffie, cappuccino, melk of heet water. En een slim waterfilter. Tijdelijk met Glazen melkhouder en 2 Latte Macchiato glazen. Daarnaast een koffiepakket* cadeau ter waarde van 75,00!

 • : Jura Impressa C60 Piano Black - 699,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Heldere, expressieve vormen, compacte afmetingen, hoogwaardige materialen en compromisloos vakmanschap. Dankzij het eenknops-bedieningsconcept van de Rotary Switch en de duidelijke tekstdisplay met 11 talen is het kiezen van een koffiespecialiteit heel eenvoudig. EXTRA *koffiepakket kado ter waarde van 75,00 euro!

 

***Kopen bij een geautoriseerde JURA, Illy, Nivona en WMF dealer betekent:
– Zekerheid, Service & Garantie
– Optimale service
– 25 maanden garantie
– Wij verzorgen de garantie afhandeling van JURA en WMF Nederland .
– Plaatsing op afspraak
– Professionele ondersteuning
– Reservemachines beschikbaar (in overleg, zolang de voorraad strekt)
– Levering met echte Arabica Koffie en koffie accessoires