Kuijk Zaandam

 

 

Champagne glas Ritzenhoff Maja de bij, Auerhahn Sino het Aapje Kitchen aid fettuchini maker

Koffiemachines

Espressisimo_WIT-brandbox_Y3

Illy capsules koffiemachines vanaf 109,00 euro. Leverbaar in diverse kleuren. Capsules kunt u bij ons in de shop of online bij ons vinden

Mocht u nu een koffiemachine zoeken voor bij u thuis of het bedrijf. Alles is mogelijk! Diverse modellen van JURA, Nivona, Illy en WMF zijn hiervoor geschikt. Koffiemachines van kwaliteit voor een echte goede kop.Alle onderhoudsmiddelen en diverse accessoires kunt u uiteraard ook bij ons vinden. Uiteraard zorgen wij voor de beste hulp en uitleg.Wij nemen uitgebreid de tijd om met u de koffiemachine te installeren.
Heerlijk genieten dus! En of u nu een volautomaat, cupmachine, snelfilter, koffie press, percolator, espressomachine of een senseo pad machine zoekt het kan allemaal. Kijk snel bij ons in de shop of online! Daarnaast vind u bij ons enkele WMF koffiemachine occasions voor aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie verwijs ik u naar de winkel of de onlineshop voor de modellen.

HIeronder vind u een impressie van de modellen, in onze online shop en in onze winkel vind u meer modellen en uitvoeringen!

 • : 646 Cafe Romatica - 499,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  De perfecte koffie is mooi en zwart. Mooi en zwart is ook de Nivona Cafe Romatica 646. Het is gewoon een geweldige machine alleen al om naar te kijken. Een model met vele zinvolle extra's. Attractieve uitstraling die alleen nog overtroffen wordt door de kwaliteit van de koffie. EXTRA *koffiepakket kado ter waarde van 79,00 Euro!

 • : Jura Z6 Satijnzilver - 2 390,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  De nieuwste ontwikkelingen vind je in deze beauty van Jura.  Door het nieuwe pulse extration process ontvangt u waar kofiegenot. Eenvoudige bediening voor latte macchiato, Flat White, cappuccino, espresso macchiato, koffie, espresso, ristretto, Melk, Melkschuim & slim waterfilter. Tijdelijk met introductie pakket! Vraag naar bij de voorwaarden! EXTRA koffiepakket* kado ter waarde van 75,00!

 • : Jura E6 Platina + aktie pakket - 949,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Genieten van de lekkerste koffie, kan vanaf nu met deze E6 Platina. Door het nieuwe pulse extration process ontvangt u waar kofiegenot. Eenvoudige bediening voor espresso, koffie, cappuccino, melk of heet water. En een slim waterfilter. Tijdelijk met Glazen melkhouder en 2 Latte Macchiato glazen. Daarnaast een koffiepakket* cadeau ter waarde van 75,00!

 • : 838 Nivona Koffiemachine Zwart - 799,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

   DEMO machine NU 799,00 Van 999,00! Deze ultieme favoriet binnen de Nivona collectie is vernieuwd. Door gebruik te maken van het klerrijke TFT display maakt het het gebruik van de machine veel intenser. Door de duidelijke informatie op deze wijze word getoond. Daarnaast is het maken van een cappuccino met 1 druk op de knop te realiseren en zeer eenvoudig.

 • : WMF 1000 Occasion MAT RVS - 799,00 € - Kuijk Zaandam
  thumb

  Van 2300,00 NU 799,00 (serienr05548) op=op. WMF houdt zich al 125 jaar bezig met het zetten van koffie en behoort dan ook tot een van de grootste fabrikanten van professionele koffiemachines ter wereld. Ook de volautomatische WMF koffiemachines voor thuis zijn uitgerust met professionele onderdelen. Zo kunt u thuis genieten van de vele 10 verschillende koffiespecialiteiten.

 

***Kopen bij een geautoriseerde JURA, Illy, Nivona en WMF dealer betekent:
– Zekerheid, Service & Garantie
– Optimale service
– 25 maanden garantie
– Wij verzorgen de garantie afhandeling van JURA en WMF Nederland .
– Plaatsing op afspraak
– Professionele ondersteuning
– Reservemachines beschikbaar (in overleg, zolang de voorraad strekt)
– Levering met echte Arabica Koffie en koffie accessoires